Referenties & Aanbevelingen

OPDRACHTGEVERS

Met veel energie en plezier heb ik opdrachten uitgevoerd voor:

 

Goudse_logo_2_472BC422

FBA

Achmea

 

 

 

 

Basic RGBBerenschot-logo-fc-300dpi-1-

 

 

 

 

Maarten PerquinPerquin-Directeur Service Organisatie Achmea
Christo is een ervaren volmacht-professional die op een duidelijke en plezierige manier communiceert. Door zijn jarenlange ervaring en pragmatische aanpak is hij een goede sparring partner voor directie en wordt hij snel door medewerkers geaccepteerd als leidinggevende. Christo heeft de afgelopen periode bij Friesland Bank Assurantiën een belangrijke bijdrage geleverd aan de transitie richting Rabobank en Achmea. Nadat zijn werkzaamheden bij FBA zijn afgerond beveel ik Christo dan ook van harte aan!
Hans KeulaerdsHans Keulaerds- Integratiemanager a.i. INTO
Christo is een zeer ervaren, pragmatisch en inhoudelijk deskundige (op gebied van schadeverzekeringen) collega die met de juiste peoplemanagement vaardigheden zakelijk de juiste toon en koers heeft ingezet om de afbouw en ontmanteling van Friesland Bank Assurantien, de schade afdeling in het bijzonder, te realiseren. Ik beveel Christo van harte aan als terzake kundige (interim-) partner.
Cees van der GiessenCees van der Giessen- Manager Human Capital Group Conclusion
Als lid van het MT Westerzee Assurantiën/Meeus Assurantiën was Christo betrokken bij het vormgeven van beleid en de realisatie van doelen. Als verantwoordelijke heeft hij altijd dicht bij de business geopereerd. Naast zijn managementtaken, heeft hij zich succesvol beziggehouden met B2B inkoop, zowel richting risicodragers, als richting de zakelijke eindklant. Heeft een breed netwerk bij verzekeraars, branchegenoten in de (volmacht)markt en grote relaties. Breed inzetbaar binnen de financiële dienstverlening, het intermediair, verzekeraars en banken. Ik ken Christo als een gedreven en doelgerichte professional met een sterk netwerk. Een organisatorisch en analytisch sterke vent die overtuigend en doortastend in het leven staat.